• Altijd transparante prijzen
  • Verzending door heel Europa
  • Grote voorraad aan portofoons
Altijd transparante prijzen
Verzending door heel Europa
Grote voorraad aan portofoons
Logo van portofoonhuren.nlLogo van portofoonhuren.nl

Waarom portofoons onmisbaar zijn voor een evenement

Het organiseren van evenementen vereist een goede planning en coördinatie. Een essentieel aspect van deze planning is de communicatie, dat is waarom steeds meer organisatoren kiezen voor het huren van portofoons. In dit artikel lees je waarom portofoons de sleutel zijn tot een naadloos evenement.

Direct communiceren

Het hart van een goed team is de communicatie tussen de teamgenoten. Portofoons bieden een directe lijn van communicatie, waardoor je (op afstand) meteen gesprekken kunt voeren. Snel kunnen schakelen bij een ongeval, het soepel laten verlopen van de op- en afbouw of de communicatie tussen de schoonmakers.

Veiligheid voorop

De veiligheid van een evenement staat voorop, voor de bezoekers als voor de werknemers. Portofoons dragen bij aan een veilige omgeving door directe communicatie tussen de beveiligers en andere betrokkenen. In geval van nood kunnen instructies snel worden gegeven aan een individu of groep, waardoor de ontvangers meteen in actie kunnen komen.

Efficiëntie van teams

Of het gaat om een festival, sportwedstrijd of bedrijfsevenement, het coördineren van verschillende teams is een uitdaging. Het aansturen van deze verschillende teams is een uitdaging want je kunt niet op meerdere plekken tegelijk zijn. Portofoons maken het eenvoudig om op afstand met specifieke teams te communiceren, denk hierbij de volgende teams:

Beveiliging

Logistiek

Horeca

Organisatie

EHBO

Techniek

Welke portofoon heb ik nodig?

Verschillende evenementen hebben verschillende communicatiebehoeften. Portofoons zijn beschikbaar in diverse modellen en functies waardoor er altijd een aansluit op jouw specifieke evenement.
Onze portofoons lopen uiteen van eenvoudige walkie talkies tot professionele portofoons. Daarnaast kun je gebruik maken van onze keuzehulp, hierin kun je invullen waar je de portofoons voor nodig hebt en wij de portofoon aan die het beste bij jouw situatie past!

Voordelig huren

Het kopen van portofoons voor een eenmalig evenement is duur, met prijzen vanaf €150 per portofoon kan dit al snel hoog in de kosten lopen.
Door te kiezen voor portofoonverhuur vermijd je de kosten van aanschaf, onderhoud en licenties! Na het evenement lever je de portofoons gewoon weer in, wij onderhouden de portofoons en maken ze weer schoon.

Alle voordelen op een rijtje

  • Portofoons huren is de sleutel tot een vlekkeloos evenement
  • Het maakt je evenement veiliger
  • Maakt communicatie tussen teams eenvoudig
  • Walkie talkies huren voor een kortdurend evenement is voordeliger dan aanschaffen

Welke portofoon heb jij nodig?

Gebruik de keuzehulp.