• Altijd transparante prijzen
  • Verzending door heel Europa
  • Grote voorraad aan portofoons
Altijd transparante prijzen
Verzending door heel Europa
Grote voorraad aan portofoons
Logo van portofoonhuren.nlLogo van portofoonhuren.nl

Veelgestelde vragen

Voor alle informatie over verzenden en retourneren verwijzen wij je graag naar de pagina: Verzenden & Retourneren
Portofoonhuren.nl heeft een handige keuzehulp op de website. Door enkele vragen te beantwoorden ontvang je advies over welke portofoon het beste past bij jouw situatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een vraag te stellen via de live-chat.
Het huren van portofoons is vaak kostenefficiƫnter, vooral voor tijdelijke evenementen of projecten. Je betaalt alleen voor de periode dat je ze nodig hebt, zonder de kosten van aanschaf en onderhoud.
De portofoons kunnen nu al gereserveerd worden, wij versturen de portofoons 3 werkdagen voor de aanvang van de huurperiode. Houd er dus rekening mee dat wij 3 dagen nodig hebben.
Ja, de portofoons zijn beschikbaar vanaf minimaal 1 dag tot onbeperkte aantal dagen. Bij hele lange huurperiodes is het gewenst om contact met ons op te nemen.
Ja, de portofoons worden standaard geleverd met opgeladen batterijen.
Ja, Portofoonhuren.nl er zit een handleiding bij waar uitleg staat over het gebruik van de portofoons.
De XT420, R2 en TLK100 zijn allemaal spatwaterdicht met een IP55/56-certificering. De TLK110 heeft een certificering van IP67.
Bij elke portofoon kan een headset, handmicrofoon, extra batterij en een multilader besteld worden.
Nadat de apparatuur ons magazijn binnenkomt wordt het door ons grondig schoongemaakt. Daarnaast worden de oordopjes weggegooid en vervangen, zo heeft iedereen een nieuw exemplaar.
chevron-down