• Altijd transparante prijzen
  • Verzending door heel Europa
  • Grote voorraad aan portofoons
Altijd transparante prijzen
Verzending door heel Europa
Grote voorraad aan portofoons
Logo van portofoonhuren.nlLogo van portofoonhuren.nl

Stap-voor-Stap Portofoons Huren:
Van Keuze tot Terugbrengen

Organiseer je binnenkort een evenement en overweeg je het huren van portofoons? Wij leggen in dit stappenplan uit hoe eenvoudig ons proces is, van het kiezen van de juiste portofoons tot het retourneren na het evenement.

Stap 1: Kies de juiste portofoon

Wij hebben alle portofoons voorzien van uitgebreide productinformatie. Doordat wij slechts 4 portofoons aanbieden wordt het eenvoudig om de portofoon te kiezen die aansluit op jouw behoeften. Wanneer je twijfelt, staat onze keuzehulp klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste beslissing.

Stap 2: Kies de huurperiode

Wij hebben het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor je. Je geeft de start- en einddatum door op de productpagina. Vul alleen de essentiƫle gegevens in en bepaal hoe je het pakket wilt retourneren: brengen naar een pakketpunt of gebruik maken van onze ophaalservice.

Stap 3: Verzending

We gebruiken gerenommeerde vervoerders zoals DHL, PostNL of DPD om je bestelling naar het opgegeven afleveradres te verzenden. Je ontvangt een e-mail met de track & trace informatie, zodat je de levering kunt volgen.

Stap 4: Ontvangst en opening

Zodra je de doos ontvangt, kun je deze openen door beide tiewraps aan de zijkant door te knippen. Verwijder ook de zwarte verzegelingen om de doos te openen.

Stap 5: Uitleg over de portofoons

In de doos vind je gedetailleerde instructies voor het gebruik van de portofoons. Wij zijn op dit moment handleidingen in de vorm van video aan het ontwikkelen.

Stap 6: Retourneer de portofoons

In de doos vind je ook een retourlabel dat je kunt gebruiken om de doos kosteloos terug te sturen naar een pakketpunt van de vervoerder. Wanneer je hebt gekozen voor de ophaalservice dan nemen wij contact op over wanneer je beschikbaar bent.

Stap 7: Controle en afhandeling

Zodra we de portofoons ontvangen, controleren we zorgvuldig of alles compleet is geretourneerd. De dopjes van de in-ear headset willen wij wegens hygiƫne niet geretourneerd hebben. Als er items ontbreken of beschadigd zijn, brengen we kosten in rekening zoals vermeld in onze algemene voorwaarden.

"Portofoons huren bij portofoonhuren.nl betekent niet alleen betrouwbare communicatie tijdens je evenement maar ook een moeiteloos proces van begin tot eind."