• Altijd transparante prijzen
  • Verzending door heel Europa
  • Grote voorraad aan portofoons
Altijd transparante prijzen
Verzending door heel Europa
Grote voorraad aan portofoons
Logo van portofoonhuren.nlLogo van portofoonhuren.nl

Een Simpele Gids voor Accessoires

Welkom bij de gids voor portofoonaccessoires! Het juiste accessoire kan de communicatie-ervaring aanzienlijk verbeteren. Maar welke accessoires horen bij welke portofoon? Deze gids gaat je helpen met het kiezen tussen al onze accessoires: headsets, accu's & opladers en handmicrofoons.

Het gebruik van een headset bij de portofoon biedt twee belangrijke voordelen:

Handsfree
Het handsfree beluisteren van gesprekken stelt de gebruiker in staat om ongehinderd door te gaan met hun werkzaamheden. Wat efficiƫntie en productiviteit bevorderd.

In-ear headsets passen direct in het oor. Ze zijn ideaal voor situaties waar privacy van essentieel belang is, omdat het geluid direct in het oor wordt geleid.

Over-ear headsets worden om het oor heen bevestigd. Ze bieden een hygiƫnische oplossing omdat ze niet direct in het oor zitten.

Listen-only headsets kunnen alleen in combinatie met een handmicrofoon gebruikt worden. Deze headsets zijn ideaal wanneer je informatie moet ontvangen maar niet hoeft te reageren.

Bij elke portofoon wordt standaard een accu meegeleverd, de meeste portofoons kunnen ook een hele dag mee op een volle batterij. Mocht het zo zijn dat de portofoons een langdurige tijd worden gebruikt dan kan er een extra accu of oplader bij besteld worden.

Multiladers
Wij verhuren enkelvoudige laders als oplader erbij, dit zijn laders waar 1 portofoon tegelijk in opgeladen kunnen worden. Wij raden deze er bij te bestellen om problemen te voorkomen.

Extra accu
Bij elke portofoon kan ook een extra accu bijbesteld worden, als de portofoon een tijd zonder toegang tot opladen gebruikt wordt, is het handig om een extra accu te overwegen. De accu is eenvoudig te verwijderen en vervangen.

Handmicrofoons zijn gekoppeld aan de portofoon wat ervoor zorgt dat berichten via de luidspreker afgespeeld kunnen worden. Er kan geluisterd worden naar de informatie en worden verstuurd, zonder dat de portofoon gebruikt hoeft te worden.
Enkele kenmerken zijn:

Luidspreker
  • Zorgt voor een heldere audio-uitvoer
  • Werkt uitstekend in een luidruchtige omgeving
PTT (Push-to-Talk) Knop
  • Druk op de knop om te spreken
  • De portofoon hoeft hierdoor niet bediend te worden
  • Kan met handschoenen bediend worden
Bevestigingsmogelijkheid
  • Bevestig de handmicrofoon eenvoudig met een clip aan de kleding
  • Er kan handsfree gewerkt worden

Accessoires zijn ook op de productpagina bij te voegen!